Tusgen

Overgangsalderen

Overgangsalderen fakta

Overgangsalderen er, når østrogen og progesteron produktion, ægløsning og menstruation stop. Det er en naturlig del af en kvindes liv. Læs mere om overgangsalderen ›

Symptomer: perimenopause

For de fleste kvinder, symptomer på perimenopause aftager efter indtastning menopause.In mellemtiden kan symptomerne være lettet over at hjælpe du føler dig bedre. Førende en sund livsstil kan holde dig følelsen dit bedste. Nedenstående tips kan hjælpe. Gøre ting, du nyder, og tilbringe tid sammen med mennesker, du elsker er gode måder at holde humøret op som din krop går gennem ændringer i perimenopause..

  • Hvad sker der: Som hormon niveauer gå ned, kan perioder bliver uregelmæssige og svære at forudsige. Disse ændringer er ofte det første tegn på perimenopause.

  • Hvad du kan gøre: Hold puder eller tamponer på hånden i tilfælde din menstruation kommer uventet. Du kan også ønsker at tale med din læge om at tage p-piller for at hjælpe med at regulere din perioder.

Lær mere om perimenopause ›

Behandling: hormonbehandling

Anvendelsen af ​​østrogen til at supplere det, som ikke længere er produceret af kroppen, og hormonbehandling (HT), hvori østrogen og gestagen (en syntetisk progesteron) anvendes i kombination, har været genstand for stor kontrovers i årenes løb.

Vil vide mere om kvinders sundhed, og specifikt hormonbehandling, National Heart, Lung, og Blood Institute of National Institutes of Health (NIH) lancerede Kvinders Health Initiative (WHI) i 1991. Undersøgelsen bestod af kliniske forsøg og et observationsstudie, der tilsammen involverede mere end 161.808 generelt raske postmenopausale kvinder.

De kliniske forsøg blev designet til at teste effekten af ​​postmenopausal hormonbehandling, kostændringer, og calcium og D-vitamin kosttilskud på hjertesygdomme, knoglebrud, og bryst-og endetarmskræft.

Lær mere om hormonbehandling ›

Lever med: at gøre det gennem overgangsalderen

Husk den dag, du fik din første periode? Det blev tæt fulgt af den erkendelse, at du ville have at gøre med omkring 40 år af mulige kramper, oppustethed, og chokolade cravings hver måned. Det tog lidt justering. Men i sidste ende få din periode blev en del af dit liv rutine. Det samme kan siges om overgangsalderen. Den tid, hvor din menstruation stopper for god kræver en tilpasning af din psyke og din krop. Men det er også en tid, du kan være klar til hvis du ved lidt mere om, hvad der venter. Hvis du kan gøre det gennem puberteten, kan du gøre det gennem overgangsalderen!

Lær mere om at leve med overgangsalderen ›