Tusgen

Naturlægemidler for prostatakræft

Hvad er naturlægemidler?

Gennem århundreder har mennesket gået fra en simpel kost bestående af kød, frugt, grøntsager og korn, til en kost, der ofte består af fødevarer rige på fedtstoffer, olier og komplekse kulhydrater. Ernæringsmæssige overskud og ernæringsmæssige mangel er blevet problemer i dagens samfund - både bidrager til flere kroniske sygdomme. Mange kost-og naturlægemidler metoder forsøger at skabe balance kroppens ernæringsmæssige velbefindende. Kosten og naturlægemidler metoder kan omfatte kosttilskud og naturmedicin.

De fleste naturlægemidler eller "naturlægemidler" for behandling af prostatakræft er ikke blevet undersøgt videnskabeligt (i et randomiseret klinisk forsøg, en højt respekteret metode). Især bør kombination naturlægemidler på markedet i øjeblikket behandles med forsigtighed, har siden rapporterede bivirkninger omfattede venøs trombose (blodpropper i venerne), brystspænding, og tab af libido (lyst til sex.) For eksempel, et populært supplement undertiden bruges af mænd med prostatakræft, kaldet PC-SPES, blev taget af markedet efter en advarsel fra den amerikanske Food and Drug Administration (FDA) i 2002. PC-SPES viste sig at indeholde andre receptpligtig medicin, der kan forårsage alvorlige sundhedsmæssige problemer, ifølge den europæiske Cancer Society. Desuden har mange urtepræparater ikke blevet undersøgt hos mænd med prostatakræft.

Er naturlægemidler anses for at være en form for komplementær og alternativ medicin?

Ja. Komplementær og alternativ medicin (CAM) omfatter utraditionelle tilgange til healing, ud over standard medicin.

  • Standard / konventionel medicin refererer til medicinske behandlinger, der er blevet videnskabeligt testet, fundet at være sikker og effektiv, og godkendt af US Food and Drug Administration (FDA).

  • Komplementær medicin er enhver form for terapi anvendes i kombination med andre behandlinger. Komplementær terapi normalt tjener til at lindre symptomerne og forbedre livskvaliteten.

  • Alternativ medicin er brugt alene uden anbefalede standardbehandling.

Nogle mennesker bruger supplerende behandlinger til at lindre symptomer eller bivirkninger, mens de gennemgår standard / konventionel behandling (såsom smertelindring under kræftbehandling).

Rådfør dig med din læge, før at udnytte enhver form for kosten eller naturlægemidler kosttilskud til behandling eller forebyggelse af prostatakræft.