Tusgen

Rygsmerter

Rygsmerter fakta

Rygsmerter er nogen form for smerte eller ubehag i hele den bageste del af din krop, fra bækken op gennem halsen. Rygsmerter er den anden mest almindelige rapporterede problem ifølge National Institute of Neurologiske og slagtilfælde. Lær mere om rygsmerter ›

Symptomer på lændesmerter

Lændesmerter kan forekomme med andre symptomer, afhængigt af den underliggende sygdom, lidelse eller sygdom. Rygsmerter på grund af infektion eller betændelse kan være ledsaget af en feber, der henviser til, kan rygsmerter på grund af fibromyalgi omfatte symptomer som søvnløshed og træthed. Rækken af ​​symptomer, der kan opstå med lændesmerter omfatter:

  • Angst

  • Depression

  • Træthed

Lær mere om symptomer på lændesmerter ›

Behandlinger for lændesmerter

Lændesmerter kan variere fra mild, kedelig, irriterende smerte, at vedvarende, alvorlige, invaliderende smerter i lænden. Smerter i lænden kan begrænse mobiliteten og forstyrrer den normale funktion.

Lændesmerter er en af ​​de mest betydelige sundhedsproblemer samfund står overfor i dag. Overvej disse statistikker fra National Institutes of Health:

  • Otte ud af ti mennesker har rygsmerter på et tidspunkt i deres liv.

  • Rygsmerter er en almindelig årsag til aktivitet begrænsning hos børn og voksne i alle aldre.

Selv med nutidens teknologi, kan den nøjagtige årsag til lændesmerter være vanskeligt at afgøre. I de fleste tilfælde kan rygsmerter være et symptom på mange forskellige årsager, herunder eventuelle eller flere af følgende:

Lær mere om behandlinger for lændesmerter ›

At leve med rygsmerter

Du kan ikke altid lyst til at tage sig tid til at udøve, men det er blevet bevist, at hjælpe med at forhindre rygsmerter. Hvis du gør kun 15 minutter tilbage øvelser tre gange om ugen, vil du gå en lang vej mod at styrke din ryg, nakke og skulder muskler. Du vil også være mere fleksible og mindre tilbøjelige til at skade din ryg. Øvelserne i følgende slides er specielt beregnet til at forebygge rygsmerter. Du bør tale med din læge, før du starter en ny øvelse rutine.

Lær mere om at leve med rygsmerter ›

Personlig historie: danser med smerte

Tilbage i dag, var jeg en über atletisk chick: en ivrig cyklist, svømmer og jogger, en kvinders selvforsvar instruktør, og vigtigst, en dans djævel. På en given nat i ugen, kan du fange mig på de lokale klubber, euforisk danse natten væk.

Det ændrede sig efter en hit-and-run, frontalt bil kollision i 1997-da jeg sluttede sig til rækken af ​​millioner af mennesker (mere end halvdelen af ​​befolkningen) lever med kroniske smerter. Henvender sig til sundhedsvæsenet, fandt jeg snart mig selv spinning gennem en fælles for dem, der søger helvede kronisk smertelindring.

Læs mere ›