Tusgen

Seksuelt overførte sygdomme (STD) symptomer og årsager

Symptomer på seksuelt overførte sygdomme

Symptomer på kønssygdomme varierer afhængigt af typen af ​​STD og den enkelte sag. Nogle kønssygdomme har ingen symptomer tidligt i sygdomsforløbet. Læs mere om symptomer på kønssygdomme ›

Lyskesmerter

Lyskesmerter er nogen ubehag i lysken. Lysken er, hvor din mave slutter, og dine ben begynder. Lysken kaldes også lyskelymfeknuder område og omfatter din øvre inderlåret samt det forreste område, hvor dine ben knytte til din torso.

Hos mænd, kan lyskesmerter også henvise til smerte, der udstråler til eller fra pungen eller testikler i pungen. Kvinder kan opleve lyske smerte på grund af en sygdom i kønsorganer eller reproduktive organer. Smerter kan også udstråle i skridtet af en sygdom i hofte, nedre del af ryggen, bækken, nyre, blære eller tyktarm.

Lær mere om lyskesmerter ›

Fever

Feber er en stigning i kroppens temperatur til et område, der er over det normale (98,6 grader Fahrenheit). Normal legemstemperatur kan ændre hele dagen med et par grader. Forskellige faktorer kan øge din kropstemperatur, herunder spise, fysisk aktivitet, medicin, der omgiver (rum eller udendørs) temperatur, eller en stærk følelsesmæssig reaktion.

En del af din krops naturlige forsvar reaktion på infektion er at hæve kropstemperaturen. De fleste patogener overlever bedst ved normal kropstemperatur., Er derfor at hæve temperaturen din krops naturlige måde at dræbe det infektiøse agens eller forhindre dens spredning.

En oral temperatur på 99,5 grader Fahrenheit i et barn og over 99 til 99,5 grader Fahrenheit hos voksne betragtes som en feber. Feber kan være forårsaget af relativt godartede sygdomme, såsom en forkølelse eller ved alvorlige sygdomme, såsom influenza og meningitis. Infant begyndervanskeligheder, nyere immunisering, autoimmune og inflammatoriske sygdomme, og visse kræftformer kan forårsage en feber så godt.

Lær mere om feber ›