Tusgen

Taler sex med din teenager

Med undersøgelser, der viser, at næsten halvdelen af ​​Europas teenagere har oplevet samleje i en alder af 18, uddanne børn om sex er noget, alle forældre har brug for at gøre.

Forældre skal være parat til at hjælpe deres teenagere med nye seksuelle problemer. Ellers deres teenagere kunne risikere tidlig graviditet, seksuelt overførte sygdomme, og følelsesmæssig uro.

Det vigtigste for forældre at huske er, at dine diskussioner med din teenager ikke vil ske i et tomrum. De vil være en naturlig udvækst af din overordnede forhold. Så det er vigtigt at opbygge et åbent, tillidsfuldt forhold, mens børnene er stadig ung.

Forældre skal være opmærksomme på advarselstegn, der kunne signalere problemer relateret til seksuel aktivitet, såsom et pludseligt tab af interesse i skolen, en dramatisk ændring i spise eller sove vaner, eller mystiske udsagn som: "Jeg tror, ​​jeg måske nødt til at se en læge. "

Hvordan kan forældre finde måder at nærme sig vanskelige emne sex med deres teenagere? Her er et par forslag.

  • Kig efter åbninger. Brug aktuelle begivenheder som en isbryder. Forestil dig du ser nyheder på TV, og en historie om teenage-graviditet kommer op. Det kan blive en naturlig måde for dig at bruge denne nyhed til at begynde en mere personlig diskussion af seksuelle problemer.

  • Tage det første skridt. I de fleste tilfælde er det bedre at drøfte emnet seksualitet selv, snarere end at vente på en teenager til at søge dig ud. Hvorfor? Hvis barnet har spørgsmål, du ønsker svar at komme fra en moden, omsorgsfuld voksen, og ikke fra barnets jævnaldrende.

  • Sortere dine egne værdier i forvejen. Hvis en forælder beslutter, at seksuel aktivitet er acceptabelt, så er du nødt til at have en diskussion med din familie læge om, hvordan du kommer til at håndtere sådanne spørgsmål som graviditet og sygdomsforebyggelse, når og hvis den tid kommer.

  • Tal med andre forældre. At tale med forældre, der allerede har rejst teenagere kan ofte producere forslag, der vil hjælpe dig med at kommunikere bedre med dine egne børn.