Tusgen

Pårørende har brug for at drage omsorg for sig selv

Mere end 50 millioner mennesker er involveret i en form for at hjælpe ældre familiemedlemmer eller venner med deres daglige rutiner, ifølge Administrationen on Aging.

Hvis du er en del af denne gruppe, uanset om du kalder dig selv en pårørende, eller blot en god datter eller søn, ved du, at omsorgen for en aldrende forælder eller ven har sine belønninger og dens forsøg. I en landsdækkende undersøgelse, mange pårørende sagde, at de viste deres rolle positivt, erkender, at det påvirkede deres familie, arbejde, fritid, personlige finanser og i nogle tilfælde, fysisk og mental sundhed.

Hvis du er en omsorgsperson, eller forventer at være én dag, er følgende tips til at hjælpe dig med klare.

Forbered pleje

Har en åbenhjertig samtale med dine kære omkring forældreadfærd planer, mens de stadig er i stand til at håndtere aspekter af deres daglige liv. Hvis du er et voksent barn omsorg for en forælder, spørg søskende, der er mest komfortabel med forældrene for at diskutere emnet med ham eller hende. Hvis du omsorgen for en ægtefælle, indlede emnet ved at tale om den type pleje du foretrækker selv (for eksempel en assisteret levende lejlighed). Må ikke antage, at den metode til pleje du ønsker, er også, hvad din elskede man ønsker.

Find en geriatrisk pleje leder

Pleje ledere hjælpe familier udtænke strategier for at opfylde en ældre elskede ens forældreadfærd behov. Du kan finde en gennem National Association of Professional Geriatrisk Care Managers. Organisationens hjemmeside er på www.caremanager.org. Lokalt, kan du ringe til området agenturer for henvisninger. Kig i telefonbogen under "ældre voksne" eller "ældre".

Afsætte ansvar

Pårørende har brug for at uddelegere specifikke opgaver til andre. Etablere en tidsplan og sige, for eksempel, "På søndag kan du tage mor til kirken, på mandag, kan du køre hende til butikken," og så videre.

Prøv at holde en balance i dit liv

En udbrændt omsorgsperson er ikke meget hjælp til nogen. Prøv at få nok søvn, udmattelse er en fælles klage blandt plejepersonale. Få regelmæssig motion, motion hjælper lindre stress, giver dig en pause fra forældreadfærd ansvar og holder depression i skak.