Tusgen

4 tips til at belønne relationer med ADHD

Venskaber, familieforhold og romantiske obligationer kan være svært. I et forhold, du skal være opmærksom, omhyggelig og tankevækkende. Men når man har ADHD, er du ofte uopmærksom, glemsom, og impulsiv. Følg disse løsninger til at hjælpe dig i kontakt med andre effektivt.

1.. Problemet: du glemmer at være et sted. Du savner en dato eller gå til det forkerte sted.

Relationship rx: Når planer med venner eller din betydelige andre, altid bekræfte, hvad du har hørt. Uopmærksomhed kan få dig til at gå glip af stykker af information. Sig: "Vi kommer til at mødes torsdag på bistro på hjørnet kl 7 Fik jeg det rigtigt?" Indstil din mobiltelefon til at advare dig, før du skulle være der.

2. Problemet: du har en vanskelig tid på at nyde fritidsaktiviteter ligesom andre gør. Folk uden ADHD kan finde denne frustrerende.

Relationship rx: Hyperaktivitet gør det svært for dig at sidde stille. Som et resultat, kan gå til film, koncerter eller på stranden ikke være rigtigt for dig. Vær kreativ. Kortlægge vandreture eller cykelture og pakke en picnic. Tilberede et måltid derhjemme sammen. Deltag i en rekreativ sportshold, hvis du er begge interesseret. Det vigtige er, at du deler en oplevelse, som du både nyde.

3. Problemet: under et skænderi, du laver sårende bemærkninger.

Relationship rx: Impulslyd får dig til at tale, før du tror. Hvorvidt argumentere med et familiemedlem eller en ægtefælle, spørg hvis du kan få et par øjeblikke. Skriv ned, hvad du vil sige. Dette hjælper du tror først og tale sekund. Hold dig til listen, så du ikke ved et uheld såre den andens følelser.

4.. Problemet: du zone ud, mens din ægtefælle taler. Det kan virke som om du er ligeglad, hvad din betydelige andre siger.

Relationship rx: Det er svært for mennesker med ADHD til at være opmærksomme i lange perioder. Stadig, det er en vigtig færdighed i relationer. Her er nogle måder at forbedre det:

  • Bevar øjenkontakt. Dette hjælper med at forhindre dig i at blive distraheret af ting omkring dig.

  • Stil ind på kropssprog og tonefald. Disse er tidskoder, der vil hjælpe dig til bedre at forstå, hvad din partner siger.

  • Hvis du har gjort dit bedste, men stadig ikke kan holde fokus, så spørg din partner, hvis du kunne tage en kort pause. Sige: "Hvad du siger er vigtigt for mig, og jeg vil gerne give dig den opmærksomhed du fortjener. For at gøre dette, jeg har brug for et par minutter til at genoplade, før de giver dig min fulde opmærksomhed igen. "Få et glas vand eller gå en tur rundt om blokken. Derefter fortsætte samtalen.

  • Hvis du ikke er klart, at du forstod alt, hvad din partner siger til dig, så spørg ham eller hende til at gentage det. Derefter gentage det tilbage til din partner.

At skulle arbejde på et forhold betyder ikke, det er et dårligt forhold. Sunde partnerskaber involverer problemløsning. Følg disse strategier og kommunikere effektivt med dine kære til at sikre, at alle føler sig elsket og respekteret.