Tusgen

At leve med KOL

Hjælp til KOL-patienter

At have KOL leveres med et unikt sæt af udfordringer. For eksempel kan du have problemer med at trække vejret, hvis du anstrenge dig for meget. gøre visse livsstilsændringer kan hjælpe dig med at overvinde disse forhindringer ›

At leve med KOL: En lysere fremtid

Læring, at du har KOL kan være svært nyheder at tage. Du vil måske bekymre sig om at skulle opgive dine foretrukne aktiviteter eller forventer at føle sig syg det meste af tiden. Det er almindeligt, at folk med KOL at føle angst, deprimeret eller stresset over deres sygdom. Men virkeligheden at leve med KOL er meget lysere, end du kan forestille dig.

For startere, er diagnosticeret med KOL betyder, at din læge kan ordinere medicin og andre behandlinger til at forbedre dine symptomer og sætte bremser på udviklingen af ​​sygdommen.

Lær hvorfor klare KOL kan være lettere end nogensinde ›

Hvordan kan jeg få en god nats søvn?

Det er almindeligt, at folk med KOL at have problemer med at sove.

Hvis du oplever åndenød om natten, så fortæl din udbyder. Han eller hun kan gennemgå din behandling for at finde ud af, hvad der holder dig vågen.

Du kan også prøve forskellige sovestillinger. Hvis du sover på din side, holde hovedet højt med én eller flere puder og lægge en pude mellem dine ben. At sove på ryggen, skal du bruge puder under hovedet for at holde det hævet. Hold dine knæ bøjet og guffe en pude under dem. Spørg din udbyder om at bruge puder lavet til dette formål.

Du kan hvile let at vide, at de fleste søvnproblemer relateret til KOL kan behandles ›