Tusgen

Forståelse erektil dysfunktion

Hvis du har problemer med at få eller holde en erektion, du har masser af selskab. erektil dysfunktion (ED) er et problem at få en erektion fast nok eller holde det længe nok til samleje. Det problem kan ske for enhver mand på alle alderstrin. Men sundhedsmæssige problemer, der kan føre til erektil dysfunktion blevet mere almindeligt som en mand aldre. Op mod halvdelen af ​​mænd over 40 år erfaring erektil dysfunktion på et tidspunkt.

Årsager til erektil dysfunktion

ED kan have mange årsager. De fleste er fysisk. Nogle er følelsesmæssige problemer. Ofte er en kombination af årsager involveret. Årsager til erektil dysfunktion kan omfatte:

  • Medicinske sygdomme, såsom diabetes eller depression

  • Røgtobak eller marihuana

  • Drikker for meget alkohol

  • Bivirkninger af medicin

  • Skade på nerver og blodkar

  • Følelsesmæssige problemer såsom stress eller problemer i parforholdet

ED kan behandles

Receptpligtig medicin for erektil dysfunktion er nu tilgængelige. De hjælper mange mænd, der forsøger dem. Afhængig af årsagen til erektil dysfunktion, selvom medikamenter kan ikke være nok. I disse tilfælde findes andre behandlingsmuligheder. Disse omfatter erektil hjælpemidler og kirurgi. Din læge, kan fortælle dig mere om den behandling, der er det rigtige for dig. Og nye behandlinger for erektil dysfunktion er ved at blive undersøgt. Ligegyldigt hvad den behandling, du vælger, holde kontakten med din læge. Hvis dine symptomer vedvarer, kan han eller hun være i stand til at justere din nuværende behandling eller prøve noget nyt.