Tusgen

Erektil dysfunktion og den eneste mand

Ud over de psykologiske og medicinske problemer, som alle mænd med erektil dysfunktion, mænd uden langsigtede partnere, der ønsker at være seksuelt aktive ansigt deres eget sæt af spørgsmål og bekymringer.

Hvis du er i denne situation, kan du spekulerer på, hvordan meget at fortælle en ny sexpartner. Der er ingen rigtige eller forkerte svar. Det afhænger af, hvor meget du er komfortabel afslørende og til en vis grad, som terapi, du bruger. For eksempel, hvis du tager en pille, behøver du ikke at afsløre så meget, som du ville, hvis du bruger en af ​​de andre behandlinger.

Hvis behandlingen er vellykket, kan du ikke nødt til at sige noget om din erektil dysfunktion, også selvom du udvikler et fast forhold med en person. Men hvis problemet opstår igen med jævne mellemrum, kan du ønsker at diskutere det med din partner. Det bedste tidspunkt at gøre dette er ikke normalt, når seksuel intimitet er aktivt i gang, men snarere i løbet af et roligt, privat tid, når du føler dig tryg med hinanden.

Fortæl din partner om din sygdom, og hvad du ved om dens årsager. Diskuter typer af behandling, om nogen, at du bruger. Besvare eventuelle spørgsmål din partner har, og, når tiden for seksuel intimitet opstår, tage det langsomt. Du kan opleve, at det at have drøftet emnet forbedrer din seksuelle oplevelse.