Tusgen

Oprettelse af et bedre sexliv

Sex er et aspekt af livet, der er fuld af paradokser. Afisolering væk tøj kan gøre den stærkeste blandt os føler bemærkelsesværdigt sårbare. Over tid kan sex med selv de mest kærlige partner blive dybt fortrolig - og ja, ho-hum - og alligevel er der normalt masser af ukendt territorium at udforske. Lige så overraskende, behandle erektil dysfunktion kan skalle tilbage dækker på andre problemer, der har gået ubemærket indtil nu, såsom vanskeligheder med ophidselse eller en partners udflagning sexlyst eller fysisk ubehag under sex. Og brydning med erektil dysfunktion kan modregne en cyklus af følelsesmæssige problemer og forholdet problemer, der skal løses så godt, før sex kan tage en tur til det bedre.

Ligegyldigt hvad du nyde eller begræde om dit sexliv, er det sandsynligt, at du og din partner kan tage skridt til at forbedre den. I denne ånd, tilbyder vi denne særlige afsnit. Nedenstående tips kan hjælpe dig med at få og give mere seksuel nydelse. Og det er sandt, uanset om du beskæftiger sig med erektil dysfunktion eller ej.

At tale med din partner

Mange par har svært ved at tale om sex, selv under de bedste omstændigheder. Når seksuelle problemer opstår, kan følelser af smerte, skam, skyld og vrede standse samtale helt. Fordi god kommunikation er en hjørnesten i et sundt forhold, etablere en dialog er det første skridt, ikke blot til et bedre sexliv, men også til en tættere følelsesmæssige bånd. Her er nogle tips til at tackle dette følsomme emne.

Find det rigtige tidspunkt til at tale Der er to typer af seksuelle samtaler:. Dem du har i soveværelset og dem du har andre steder. Det er perfekt egnet til at fortælle din partner, hvad der føles godt i midten af elskov, men det er bedst at vente, indtil du er i en mere neutral indstilling til at diskutere større emner, såsom erektil dysfunktion, uoverensstemmende seksuel lyst, eller orgasme problemer.

Undgå at kritisere. Couch forslag i positive vendinger, såsom "jeg virkelig elsker det, når du rører mit hår let på den måde," snarere end at fokusere på det negative. Approach et seksuelt problem som et problem der skal løses, snarere end en øvelse i at tildele skylden.

Betro din partner om ændringer i din krop. Hvis du ikke længere få en erektion lige fra tanken om sex, lære din partner, hvordan at røre dig snarere end at lade hende, at hun ikke er attraktive nok til at vække dig længere. Opmuntre din partner til at tale åbent om eventuelle problemer, hun måtte have. For eksempel kan en kvinde går gennem overgangsalderen kan opleve, at vaginal tørhed er et problem, eller at blinker varmt holder hende op om natten, undergraver hendes energi. Det er meget bedre for jer begge at vide, hvad der virkelig foregår i stedet for at fortolke fysiske ændringer som manglende interesse.

Vær ærlig. Så udfordrende som det er at tale om noget seksuelt problem, sværhedsgraden skyrockets når spørgsmålet er begravet under mange års løgne, såret og vrede.

Må ikke sætte lighedstegn mellem kærlighed med seksuelle præstationer. Skabe en atmosfære af omsorg og ømhed. Må ikke bebrejde dig selv eller din partner til din seksuelle problemer. Fokuser i stedet på at opretholde følelsesmæssig og fysisk intimitet i dit forhold.