Tusgen

Forståelse rosacea

De 4 typer af rosacea

Rosacea er en af ​​de mest almindelige - og mindst forståede - hudlidelser. De fleste mennesker ved ikke, at rosacea ikke se det samme på alle. Få at vide alle fire typer af rosacea ›

Rosacea og voksne acne

Du overlevede ungdomsårene, med dens faldgruber og tinder. Du er fri for prøvelser af dine tidlige 20'ere. Men på livets vej, andre farer væven-rosacea og voksne acne, som kan plage selv de mest slidte hud. Og du troede, du havde set din sidste plet.

Rosacea påvirker omkring 13 millioner voksne europæere, især lyshudede mennesker i alderen 30 og 50. Det kan forveksles med voksne acne, men i rosacea er der ingen hudorme (komedoner), og voksne acne forårsager ikke rødmen.

Rosacea og acne kan påvirke dig forbi ungdomsårene, få fakta om disse almindelige hudsygdomme ›

En rød ansigt kunne signalere rosacea

De fleste af os har set en person med rosacea, en kronisk hudsygdom, der kan forårsage rødme i ansigtet, bump, bumser, tyk hud og endda blodskudte øjne. Men vi er ofte ikke sikker bare hvad vi ser, når vi ser dette problem i ansigtet.

"Nogle gange, folk tror, ​​at dette rødme i ansigtet kommer fra at drikke alkohol," siger John E. Wolf Jr., MD, en talsmand for National Rosacea Society (NRS). "Folk troede, WC Fields havde en klumpet næse fra at drikke. Men han havde rhinophyma, en form for rosacea forårsager fortykkelse af huden af ​​næsen."

Læs mere, og blive informeret om denne sygdom ›