Tusgen

7 kost SKAL og MÅ IKKE for atrieflimren

Ser din kost er en vigtig del af administrationen af ​​atrieflimren (AFib). Det er fordi mange AFib risikofaktorer, som forhøjet blodtryk og koronar hjertesygdom, er påvirket af, hvad du spiser. Hvis du tager visse blodfortyndende medicin som en del af din behandling, skal du være forsigtig med ikke at spise alt for mange fødevarer med et højt vitamin K, såsom bladgrøntsager. Du skal også undgå hjerte stimulanser i din kost, fordi disse kunne gøre dine AFib værre. Det kunne lyde som en masse at huske på, men at huske disse og MÅ IKKE vil hjælpe dig med at holde på sporet:

 1. Må følge en hjerte-sund kost til at sænke din risiko for hjertesygdomme. Koronar hjertesygdom er dannelsen af fede indskud, kaldet plaques, inde i arterierne, der forsyner dit hjerte. Koronar hjertesygdom er en væsentlig årsag til atrieflimren. Spise en hjerte-sund kost betyder at få masser af frugt, grøntsager og fuldkorn, og begrænse mættet fedt.

 2. Må ikke tilsættes salt til din kost. Højt blodtryk er en anden stor risikofaktor for atrieflimren. At sænke din risiko for højt blodtryk, så sørg for dit hjerte-sund kost sætter strenge grænser for salt. Den Dietary Approaches to Stop Hypertension (DASH) kostplan rådgiver spiser ikke mere end 1.500 milligram salt hver dag. Stedfortræder urter og krydderier til bordsalt, og læse etiketterne på emballerede fødevarer, før de køber.

 3. Må nyde fisk som kilde til protein i stedet for rødt kød mindst to gange om ugen. Coldwater fisk er højt indhold af omega-3 fedtsyrer. Undersøgelser viser, at en kost høj i disse sunde fedtstoffer kan beskytte mod unormal hjerterytme. Faktisk har flere undersøgelser vist, at spise 3 til 6 ounces kolde fisk, såsom laks, sild, sardiner, og makrel, kan en gang om ugen reducere din risiko for at dø af hjertesygdom med 36%.

 4. Glem ikke om vitamin K. Hvis du tager blodfortyndende medicin, såsom warfarin, som bruges til at forebygge slagtilfælde i mennesker med atrieflimren, så sørg for at du ikke pludselig øge eller mindske mængden af vitamin K i din kost. Øget vitamin K kan nedsætte lægemidlets effekt, mens faldende vitamin K kan øge sin virkning. K-vitamin findes især i grønne bladgrøntsager. Tal med din læge, for specifikke retningslinjer for vitamin K baseret på blodfortyndende medicin, du tager.

 5. Drik ikke for meget alkohol. Selv en moderat mængde alkohol kan have nogle sundhedsmæssige fordele for dit hjerte, drikker for meget, kan udløse et anfald af atrieflimren. Undersøgelser viser, at for mænd, 35 alkoholholdige drikke en uge øger risikoen for udvikling af atrieflimren. Kvinder kan være i endnu større risiko. Ifølge Women 's Health Study, kvinder, der har to alkoholiske drikke hver dag hæve deres risiko for atrieflimren med 60%.

 6. Må undgå koffein, hvis du er følsomme over for det. Koffein er et nydelsesmiddel, og det kan fremskynde din puls. Det kan være en atrieflimren trigger i høje doser, eller hvis du er meget følsomme over for det. Selv om en undersøgelse af 48.000 personer fandt ingen sammenhæng mellem koffein og atrieflimren, har der været rapporter om energidrikke (som indeholder meget store mængder af koffein) udløse anfald af atrieflimren i teenagedrenge. Koffein findes også i læskedrikke, te og chokolade. Men du behøver ikke bekymre dig for meget om chokolade-ville du nødt til at spise omkring 15 chokoladebarer at få den samme mængde af koffein i en 8-ounce kop kaffe.

 7. Må tænke på kost som en del af en generel sund livsstil. Hvis du kæmper med ernæringsspørgsmål, så spørg din læge, for at henvise dig til en diætist for at få hjælp. Opretholde en sund vægt med en kombination af kost og fysisk aktivitet. Ryg ikke, og undgå stress, hvilket kan forværre atrieflimren. Må ikke reagere på stress ved at gå væk fra din kost, for meget alkohol eller koffein eller rygning.

Key grillbarer

 • Kost er en vigtig del af administrationen af ​​atrieflimren.

 • Spis en kost, der fremmer et godt hjerte sundhed og mindsker risikoen for forhøjet blodtryk.

 • Spørg din læge om kost forholdsregler, hvis du er på en blod tyndere.

 • Træffe gode valg om mængden af ​​alkohol og koffein i din kost.