Tusgen

Hvordan alkohol påvirker triglyceridniveauer

Du har måske hørt, at drikke alkohol kan være godt for dit hjerte sundhed. Undersøgelser tyder på, at moderat alkoholforbrug kan nedsætte risikoen for hjertesygdomme hos voksne. Men hvis du har høje triglycerider, kan du ønsker at revurdere din alkohol indtag. Reduktion hvor meget du drikker - eller stoppe helt - kan forbedre triglyceridniveauer.

Alkohol øger triglycerider

Forskning viser, at drikke alkohol - selv i små mængder - kan øge triglycerid. Alkohol kan øge dit kalorieindtag, og eventuelle overskydende kalorier, der ikke umiddelbart bruges til energi konverteres til triglycerider.

Indtagelse af alkohol kan også vandre dit forbrug af andre fødevarer og drikkevarer, der øger triglycerider. For eksempel folk, der drikker en masse alkohol er mere tilbøjelige til at spise masser af fed mad. Og frugtsaft eller sodavand blandet med alkohol er høj i sukker og kalorier.

Drikker for meget alkohol ikke kun øger triglycerider, men også øger sandsynligheden for leverproblemer, højt blodtryk, visse kræftformer og andre helbredsproblemer. En høj indtagelse af alkohol, kan også op risiko for metabolisk syndrom - en klynge af sygdomme, der øger risikoen for hjertesygdomme, slagtilfælde og diabetes.

Moderation er nøglen

Så mens nyheder om alkohol og hjertesygdomme er ikke alle dårlige, bør dem med høje triglycerid afveje risici og fordele ved forbrug af alkohol. Alkohol øger triglycerider. Og at have høje triglycerider øger risikoen for hjertesygdomme og koronararteriesygdom.

Hvis du har problemer triglycerid, tale med din læge om dit alkohol indtag. De fleste eksperter anbefaler, at det bedste hjerte sundhed, kan du nødt til at reducere eller overveje at begrænse dit indtag af alkohol helt. Hvis du gør drikke, altid gøre det i moderation. Generelt betyder det ikke mere end én drink om dagen for kvinder og to mænd.