Tusgen

Skær triglycerider at bremse din appetit

Skær Triglycerider at bremse din appetit  

Du ønsker at tabe sig, men du er altid spiser. Må ikke antage en simpel mangel på viljestyrke har skylden. Nyere forskning peger på en mulig ny synderen: høje triglycerider.

Pasning din appetit

Du kan ikke tænke på din hjerne som et fordøjelsesfremmende orgel. Men det er, hvor historien af ​​triglycerider og din appetit starter.

Din krop producerer forskellige hormoner baseret på sit behov for mad. Disse hormoner derefter rejser gennem blodstrømmen til hjernen. Når du er inde i hjernen, hormoner videregive kemiske beskeder, der hjælpe med at bestemme, om du føler dig udsultet eller med fyld.

Før dette kan ske, dog skal de hormoner indtaste din hjerne fra blodbanen via en gateway kaldes blod-hjerne-barrieren. Det er, hvor høje triglycerider kan komme i spil, ved at påvirke, hvor meget hormon bliver inde i hjernen.

Leptin forbindelse

Et centralt hormon for at kontrollere appetitten er leptin, produceret af fedtceller i hele kroppen. Høje niveauer af leptin i hjernen skabe en følelse af fylde og bremse appetit. Lave niveauer har den modsatte virkning, der forårsager sult.

For et par år siden, forskere ved St. Louis University studerede leptin og triglycerid niveauer i mus. De fandt, at høje triglycerider i mus blandet med leptin evne til at passere blod-hjerne-barrieren. Når triglycerid niveauer blev sænket med medicin, leptin var i stand til at komme ind i hjernen normalt igen.

Selv om denne undersøgelse blev udført på mus, kan noget lignende ske i mennesker. Høje triglycerider kan blokere leptin, hvilket fører til en over-Amped appetit og overspisning. Sænkning af triglycerider kan hjælpe med at få en rasende appetitten tilbage under kontrol.

Effekten på ghrelin

For nylig en 2008 undersøgelse af samme forskergruppe kiggede på en anden hormon kaldet ghrelin. Dette hormon, der produceres hovedsageligt af maven, revs op appetit. Normalt, når maven er tom, ghrelin stiger hurtigt og lade hjernen ved, det er tid til at spise. Så snart maven er fuld, ghrelin niveauet falder og sult aftager.

Denne undersøgelse, der også gjort i mus, fandt, at triglycerider hjalp ghrelin passere blod-hjerne-barrieren hurtigere. Så triglycerider ikke kun blokere leptin, et hormon, der undertrykker appetit, men også øge ghrelin, et hormon, der stimulerer spise.

Resultatet: Høj triglycerider gøre mus lyst til at spise mere. Og forskerne er nysgerrig om, hvorvidt de kan have den samme virkning i mennesker.

Sænk din triglycerider

Hvis du har kæmpet for at tabe sig, er du ikke alene. Hormonelle faktorer kan spille en rolle i, hvor svært det er at kaste ekstra pounds. Hvis det bekræftes, forskning i mus i mennesker, kunne sænke din triglycerider hjælpe med at forbedre disse hormonelle faktorer.

Heldigvis nogle af de samme livsstilsvalg, der hjælper lavere triglycerider også hjælpe dig med at tabe. Disse omfatter få regelmæssig motion og skære ned på tilsat sukker, raffineret korn og overskydende alkohol. Da pounds drop off, kan dine triglycerid falde endnu mere, fordi vægttab i sig selv hjælper også reducere triglycerider. Det er den slags positive cyklus, der kan føre til bedre helbred hele vejen rundt.